Ga terug naar de homepage  
Ga naar de motorrijschool Ga naar de autorijschool Klik hier om een e-mail te verzenden Contactinformatie

Herexamen Motorvaardigheidstraining (RMT) Contactinformatie Ga terug naar de homepage Contactinformatie Ga terug naar de homepage Over de rijschool Praktische zaken

Welkom bij autorijschool Kasius

Rijschool Kasius is actief sinds 1960, oorspronkelijk alleen als autorijschool. Sinds 1995 is daar de motorrijopleiding bijgekomen. De rijschool bestaat sindsdien uit de twee onderdelen: de ‘autorijschool’ en de ‘motorrijschool’. (Klik hier om naar de motorrijschool te gaan). Marcel & Marijke Kasius zijn uw instructeurs voor de autorijopleiding en hebben naast hun wettelijk verplichte vakdiploma’s ook een door het CBR erkend RIS diploma.
Sinds 2011 zijn wij gecertificeerd door DCTM als faalangstinstructeur.

Veiligheid centraal

Een gedegen autorijopleiding blijft wat ons betreft niet beperkt tot het voldoen aan de minimale examenvereisten. In de lesaanpak staat veiligheid centraal, omdat we vinden dat een automobilist naast voertuigbeheersing in hoge mate moet kunnen anticiperen op het verkeersbeeld, weggedrag van andere automobilisten en de eigen capaciteiten.

Iedere leerling –jong of oud- heeft een eigen leerstijl. De lessen worden dan ook afgestemd op het tempo, de vaardigheden en bijzondere aandachtspunten van elke kandidaat.
 

Autorijschool Kasius is actief vanuit Delft en bedient cursisten uit de hele regio.

Wilt u meer weten over de inhoud van de autorijopleiding of kennis maken? Kom eens langs tijdens de wekelijkse inloopmiddag: zaterdag's van 13:00 tot 14:00 uur. Op locatie motorrijschool: Raad van Europalaan 15, te Delft. (Bel a.u.b. even van tevoren).

Wij zijn trots op een (bovengemiddeld) hoog slagingspercentage!
Bekijk en vergelijk op: www.rijschoolgegevens.nl

Klanttevredenheidscijfer: 8.6
Klanttevredenheidscijfer: 8,6
(gemeten over de afgelopen 6 maanden,
peildatum 5 maart 2018)

 

 

     

 Lees ons privacybeleid